KEMASUKKAN PELAJAR TINGKATAN 1 2022/2023

Assalamualaikum,

Selamat datang dan Tahniah kepada anak-anak pelajar yang telah berjaya menerima tawaran kemasukan ke tingkatan 1 di sekolah SMKA Sharifah Rodziah Sesi 2022.

Berikut adalah maklumat yang perlu diberi perhatian oleh ibubapa untuk menguruskan kemasukan murid :

• Tarikh pendaftaran murid adalah 21- 25 Mac 202
  • Pihak sekolah akan membina satu Group Telegram “TKN 1 SMKA SH 2022” dan semua ibubapa akan berada di dalam group tersebut untuk urusan seterusnya berkaitan pendaftaran. Ibubapa Cuma perlu pastikan sudah berada dalam group telegram tersebut selewat-lewatnya pada tarikh 20 Mac 2022.
  • Segala Maklumat keperluan pendaftaran dan maklumat terkini akan dikongsi di dalam group telegram TKN 1 SMKA SH 2022.
  • Sebarang masalah boleh hubungi no telefon 012-5855740 melalui aplikasi telegram.
  • **Memandangkan jumlah pelajar yang mendapat tawaran di SMKA Sharifah Rodziah adalah tinggi iaitu melebihi 160 orang, mohon kepada ibubapa untuk klik link telegram yang diberi ini untuk memastikan ibubapa terus masuk secara automatik di dalam Group Telegram dengan menekan link berikut https://t.me/+SzMGrUCU1UU0NTJl

Maklumat Tambahan :

1. Borang Pendaftaran Pelajar Tingkatan 1 2022/2023
  2. Borang Profil Pelajar Tingkatan 1 (Sekolah)
  3. Borang Profil Pelajar Tingkatan 1 (Asrama – Diisi oleh pelajar asrama sahaja)
  4. Pakej Matapelajaran Tingkatan 1
  5. Maklumat Pemakaian